Wat zeggen onze relaties over onze diensten.......

16 september 2016 - Jubileumcongres Stichting Gerrit

Ingrid heeft ons geweldig geholpen bij de organisatie van het jubileumcongres van Stichting GERRIT / GERRIT Diensten in 2016. Niet alleen denkt Ingrid aan de kleinste details, ze houdt ook de grote lijn in de gaten en is in staat om op gelijkwaardig niveau inhoudelijk mee te denken over een interessante invulling van het programma. En dankzij haar humor en fijne persoonlijkheid is het ook nog eens heel prettig en plezierig samenwerken. Als wij weer eens een groot evenement gaan organiseren, dan nemen we Ingrid en SOLA absoluut weer in de arm.

Nienke Vijver
Stichting GERRIT / GERRIT Diensten B.V.

Zonne-energie congres Sunday

Met groot plezier heb ik met Ingrid samengewerkt en hebben we jaar na jaar de Sunday succesvol georganiseerd. Door haar pragmatische aanpak en oplossingsgerichte houding, haar oog voor detail en planning is het prettig samenwerken. Ingrid weet van aanpakken en is ook volop op de hoogte van ontwikkelingen en innovatie op het gebied presentaties, lezingen en tools, waardoor ze ook in staat is volop mee te denken over het programma en de vorm van een evenement. In de toekomst werk ik graag weer samen aan de organisatie van een groot of klein evenement!

Saskia 't Hart
Holland Solar

8 november 2017 - SUNDAY

Op 8 november 2017 heeft SOLA het evenement SUNDAY georganiseerd in Spant. De samenwerking voor deze bijeenkomst – gedurende het voortraject en op de dag zelf - is erg prettig verlopen mede door de heldere communicatie en het draaiboek vanuit SOLA. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar

Denise Koopmanschap
Spant! Bussum

Trainer

Ingrid is en trainer die op een bijzonder enthousiaste manier de interactiviteit in een groep weet te krijgen. Zelfreflectie ontstaat op een natuurlijke manier waardoor het leerelement bijzonder groot is. Communicatie en sales vanuit het perspectief van de klant, wat op de lange termijn lucratief is, is bij Ingrid een natuurlijke eigenschap. Bij de vele trainingen die zij voor ons gedraaid heeft is een waardering onder de 8 nog nooit voorgekomen. Ik hoop nog regelmatig gebruik van haar kwaliteiten als trainer te mogen maken.
Wim van Wikselaar

 

Jouw feedback is belangrijk voor ons, schrijf hier je ervaring met SOLA.