9e editie Sunday | Onderzoek ontmoet praktijk! Op woensdag 8 november, vindt de 2017-editie van de Sunday plaats! Locatie Spant! te Bussum.
De 5 redenen waarom u de Sunday niet mag missen:
  1. De Sunday is al jarenlang het grootste zonne-energiecongres van Nederland waar de gehele sector bijeenkomt onder het motto onderzoek ontmoet praktijk!
  2. Leg waardevolle contacten: dé kans om te netwerken met meer dan 200 decision makers uit de bouw-, installatie- en zonne-energiesector!
  3. Topsprekers uit de zonne-energiesector nemen u mee in de nieuwste ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van zonne-energie!
  4. Dynamische matchmaking: tijdens de Sunday doet u minimaal 3 waardevolle nieuwe contacten op om zaken mee te doen!
  5. Een waardevol inzicht in de laatste innovaties via posterpresentaties en via stands met nieuwe producten en de presentatie van diverse roadmaps!
Het evenement staat net als andere jaren in het teken van de ontmoeting tussen onderzoek en praktijk. De Sunday is al jaren dé plek waar de gehele Nederlandse solar community elkaar treft! “Hét jaarlijkse zonne-energiecongres van Nederland waar onderzoek en praktijk elkaar ontmoeten” De Sunday biedt u de unieke kans om in één dag geïnformeerd te worden over de status en ontwikkelingen op het gebied van wetenschap naar pv-materialen en processen, innovaties in zonne-energiesystemen, financiering van zonne-energiesystemen en innovatie, wet- en regelgeving, marktontwikkeling en praktijkervaringen. De Sunday wordt medegefinancierd vanuit de MIT-subsidieregeling voor Netwerken via het TKI-HTSM Voor meer informatie www.sundaynl.nl