Hoeveel tijd besteed jij aan het voorbereiden van de vorm?

Masterclass

SPREKEN MET FLAIR
met behulp van performancetechnieken
Leer in twee dagen hoe je krachtig kunt presenteren

Spreken is zilver, spreken met flair is goud!
Je staat regelmatig voor groepen mensen, als spreker, trainer, docent of dagvoorzitter. En je merkt dat het nog niet zo makkelijk is om met plezier de aandacht van je toehoorders écht te pakken en vast te houden. Deze masterclass brengt daar verandering in!

Inspiratie uit het theater
Acteurs leren tijdens hun opleiding technieken waarmee ze hun publiek de hele avond kunnen boeien. Handige tools die je buiten het theater uitstekend kunt toepassen, zonder dat je ‘gespeeld’ overkomt.
Met de masterclass ‘Spreken met flair’ leer je in twee dagen:
• met rust, focus en plezier voor een groep staan;
• de aandacht van je toehoorders te krijgen én vast te houden;
• je verhaal vol flair te vertellen;
• je boodschap duidelijk over te brengen.

Programma
Je krijgt inzicht in de communicatiewetten die van kracht zijn bij het spreken voor een grote groep. Je leert over de gevolgen als je je niet aan die wetten houdt (bijv. de dalende aandacht van je publiek).

Je krijgt inzicht in hoe jouw manier van doen en laten je publiek -bewust en onbewust- beïnvloedt. Je leert hoe je jezelf kunt aanpassen om je boodschap doelgerichter over te brengen.

Je leert technieken om je verhaal smeuïg te vertellen. Je verhaal krijgt diepgang, wordt interessanter om naar te luisteren en houdt je publiek aangehaakt.

Aanpak en resultaat
Deze tweedaagse masterclass is praktisch van opzet. Je gaat fysiek flink actief aan de slag. Door zelf te ervaren en te kijken naar anderen leer je namelijk het snelst. In de training leer je oefeningen die ook door acteurs worden gebruikt. Wil je leren toneelspelen dan raden we je echter een andere training aan! De kracht van de methode zit in het feit dat je geen trucs en maniertjes leert maar technieken. Technieken die je kunt aanpassen naar je eigen persoonlijkheid waardoor je als jezelf voor de groep kunt staan. Aan het eind van deze masterclass ga je naar huis met kennis en zelfvertrouwen over jouw vorm van presenteren.

Aantal deelnemers
De groep is klein, minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. Praktisch en effectief voor alle deelnemers.

Trainer
Maike Pollaert, opleidingsdeskundige en regisseur

Investering en Inschrijving
€ 495,- bij inschrijving en betaling vóór 22 september 2017
daarna € 550,- 
Genoemde tarieven zijn exclusief btw.

Waar en wanneer
Aristo Utrecht Lunetten (naast het station Utrecht Lunetten)
Data: 9 en 16 oktober van 13.00 uur – 17.00 uur