Bookersbijeenkomst

12 juni te Amersfoort

Sta jij open voor inspiratie en informatie op een mooie locatie?

Dan hebben wij een cadeautje voor secretaressedag of gewoon zomaar!
Een middag met mooie ontmoetingen, inspiratie en informatie.
Een cadeautje dat betekent dat je onze gast bent deze middag.

Wie zijn wij?
Wij zijn Leerhotel het Klooster in Amersfoort, SOLA congressen sprekers en trainingsbureau Proversie. Wij hebben onze krachten gebundeld en nodigen je uit kennis te maken met de drie basis ingrediënten voor een succesvolle bijeenkomst.

Programma
14.30 Ontvangst in het Leerhotel met een drankje en een hapje
15.00 Welkom en rondleiding
15.30 Workshop SOLA
16.00 Pauze
16.15 Workshop Proversie
17.00 Borrel

 Voor wie?
Secretaresses, eventmanagers, communicatiemedewerkers

Over ons

Leerhotel Het Klooster
Geniet van de gastvrijheid van het Leerhotel, een unieke congreslocatie in het midden van het land. Het hotel is gevestigd in een schitterend gerenoveerd klooster en is onderdeel van de opleiding hospitality van MBO Amersfoort. Van receptie tot bediening: alles door studenten

SOLA congressen sprekers
Bij SOLA staan actuele thema's met aandacht voor de deelnemer centraal. Ingrid Solleveld laat je kennis maken met de succesvolle met 7-stappenmethodiek voor het effectief organiseren van een bijeenkomst.

Proversie
Welkom in de wondere wereld van de toegepaste improvisatie. In een korte workshop maak je kennis met een inspirerende manier van samenwerken en communiceren. Marcoen inspireert je als geen ander om anders naar hetzelfde te kijken. (Marcoen stond aan de wieg van het BNN televisieprogramma De Lama’s)

Enthousiast geworden? Kom dan je cadeautje uitpakken en schrijf je snel in. We hebben voor deze middag een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Inschrijven kan via deze link.