Sunday 2016 “Hét jaarlijkse zonne-energiecongres van Nederland waar onderzoek en praktijk elkaar ontmoeten”

8e editie Sunday | Onderzoek ontmoet praktijk!

Op woensdag 23 november jl., heeft de 8e editie van de Sunday plaatsgevonden!
Ruim 250 bezoekers zijn op 23 november naar Veldhoven gekomen voor deelname aan het grootste zonne-energiecongres van Nederland waar de gehele sector bijeenkomt onder het motto onderzoek ontmoet praktijk!
Waardevolle contacten werden gemaakt: netwerken met meer dan 200 decision makers uit de bouw-, installatie- en zonne-energiesector!
Topsprekers uit de zonne-energiesector namen de deelnemers mee in de nieuwste ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van zonne-energie!
Dynamische matchmaking: tijdens de Sunday werden er minimaal 3 waardevolle nieuwe contacten op gedaan om zaken mee te doen!
Een waardevol inzicht in de laatste innovaties via posterpresentaties en via stands met nieuwe producten en de presentatie van diverse roadmaps!
Het evenement stond net als andere jaren in het teken van de ontmoeting tussen onderzoek en praktijk. De Sunday is al jaren dé plek waar de gehele Nederlandse solar community elkaar treft!

“Hét jaarlijkse zonne-energiecongres
van Nederland waar onderzoek
en praktijk elkaar ontmoeten”

De Sunday biedt u de unieke kans om in één dag geïnformeerd te worden over de status en ontwikkelingen op het gebied van wetenschap naar pv-materialen en processen, innovaties in zonne-energiesystemen, financiering van zonne-energiesystemen en innovatie, wet- en regelgeving, marktontwikkeling en praktijkervaringen.

De Sunday wordt medegefinancierd vanuit de MIT-subsidieregeling voor Netwerken via het TKI-HTSM.