Over SOLA

SOLA is een dynamisch en klantgericht bureau dat sterk is in organiseren en ondersteunen van bijeenkomsten, beurzen en events in de innovatie- en duurzaamheidsbranche. Drijvende kracht achter SOLA zijn Ingrid Solleveld en Laura Hannema. De drie kernwaarden van SOLA vindt u terug in alles wat wij doen: • Persoonlijk • Effectief • Kwaliteit Persoonlijk Wij gaan voor de ’vonk’ met onze klant. Een warm contact, een prettige samenwerking en volledige aandacht, dat vinden wij belangrijk. Door aandacht te geven blijven we in contact. Als we maar iets wat lijkt op een glimlach bij u bespeuren dan weten we dat we het goed doen. Effectief Wij houden van aanpakken, lekker to the point. Van tevoren stellen we gezamenlijk vast hoe we te werk gaan. Blijkt in de aanloop naar een congres of gedurende een project dat bijstelling nodig is, dan regelen we dat. We krijgen dingen voor elkaar en gaan voor de oplossing. Nee, staat niet in ons woordenboek. Kwaliteit We maken het eenvoudig waar het kan en uitdagend waar het nodig is. Wij vragen door en denken out-of-the box. U krijgt niet alleen wat u vraagt maar meer dan u verwacht. Onze lat voor kwaliteit ligt hoog. Zodat u een succesvolle bijeenkomst heeft of geslaagd project kunt afsluiten. Dat is waar we voor staan.

Ingrid SolleveldIngrid Solleveld – Nijenhof
Met internationale werkervaring en een brede knowhow ten aanzien van communicatie en presentatie maakt het SOLA Team o.l.v. Ingrid uw bijeenkomst tot een succes. Inmiddels is SOLA uitgegroeid tot een full service partner die vorm en inhoud geeft aan congressen, bijeenkomsten, nationaal en internationaal. Hierbij staat maatwerk centraal en wordt de werkwijze gekenmerkt door persoonlijke aandacht en plezier in ons werk. En dat stralen wij met een glimlach uit.

 

ProjectleiderLaura Hannema
Met enthousiasme en toewijding organiseert Laura congressen, events en seminars. Zij is servicegericht en zorgt voor overzicht. Zo bespreekt zij met aandacht de wensen en behoeften van klanten en coördineert de benodigde diensten voor een evenement. Draagt zorg voor o.a. de locatie, catering, technische ondersteuning, vervoer, parkeergelegenheid, aankleding en overnachtingsmogelijkheden. Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, genodigden, sprekers en andere betrokkenen. Opzetten van gratis of betaalde deelnemersregistraties en ze is het aanspreekpunt voor de crew gedurende het evenement.

“Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgaan, met elkaar samenwerken is succes”

(Henry Ford)