Met de zomer voor de deur mailen wij u de plannen voor het najaar!

In het najaar hebben we weer veel te bieden. Masterclasses, interessante sprekers, mooie congressen en inspirerende contacten. Voor nu…geniet van de zomer!

Masterclass
Wat weet jij van de nieuwe privacy wetgeving?

Van wie is de deelnemerslijst? Masterclass op 15 januari te Utrecht.
Vanaf 25 mei 2018 heb je documentatieplicht.
Dit wil zeggen dat je moet kunnen aantonen dat je technische en organisatorische maatregelen hebt genomen om aan de AVG te voldoen.
De media staat er op dit moment bol van met informatie:
De telegraaf schrijft: Zes op de tien MKB- bedrijven beseft niet dat deze nieuwe wet veel geld gaat kosten.
MKB Nederland schrijft dat een onderzoek heeft laten zien dat 60,3% van de mkb-bedrijven niet op de hoogte zijn.
Organiseer je een bijeenkomst en werk je met deelnemerslijsten? Zorg dan dat je weet waar je staat en schrijft je in voor deze masterclass.

Masterclass
Spreken met flair met behulp van performancetechnieken

Voor professionals die willen leren de aandacht écht te pakken en vast te houden.
Je staat regelmatig voor groepen mensen, als spreker, trainer, docent of dagvoorzitter.
En je merkt dat het nog niet zo makkelijk is om met plezier de aandacht van je toehoorders écht te pakken en vast te houden.
Deze masterclass brengt daar verandering in!
Twee dagdelen 9 en 16 oktober
Gun jezelf rust, focus en plezier wanneer je voor een groep staat!

SummerSchoolBusiness SummerSchool
Haal onze zon in huis! Speciale aanbieding voor de zomer

Het lijkt wel gisteren dat iedereen met een ijskrabber in de hand het nieuwe jaar begon. Twee keer knipperen en het is alweer zomer. Een goed moment voor medewerkers om geïnspireerd te worden.
Veel organisaties halen onze zon in huis en geven zo nieuwe energie aan het team! Stel zelf een inspirerende middag samen met de topsprekers van SOLA.

Congres 2017

De voorbereidingen voor de 9de SUNDAY zijn weer in volle gang. Zoals elk jaar op een woensdag in november.
In 2017 is dit 8 november in het Spant! in Bussum.
Het grootste zonne-energiecongres van Nederland waar de gehele sector bijeenkomst onder het motto onderzoek ontmoet praktijk!
Het programma is klaar en staat op de site.

Een spreker ‘van buiten’
geeft energie en een frisse blik aan een bijeenkomst

Wij vinden samen met u een spreker die bij uw bijeenkomst past.
Als een goede wijn bij een diner, een maatpak dat zit als gegoten of de juiste muziek bij een feestje. Laat u inspireren op solasprekers.
Inspireren • creëren • improviseren • aanpakken •intense • flexibel • vingervlug• vlijmscherp • confronterend • praktisch• natuurlijk •
aanjagen • doortastend • duidelijk • grenzeloos • open • toegankelijk • verrassend • bevlogen • authentiek • herkenbaar • interactief •
no nonsense • direct • enthousiast • nieuwsgierig • empathisch • pragmatisch • humor

Een inspiratiemomentje!

Elke nieuws brief komt een relatie van SOLA aan het woord. Dit keer hebben wij Michiel van de Riet, directeur van het St. Antonius onderzoeksfonds gesproken.

Michiel is een zeer enthousiaste, betrokken en actieve man die graag vertelt over zijn fonds. Zo vertelt hij ons dat bij het St. Antonius Ziekenhuis onderzoek en innovatie hoog in het vaandel staan en dat het van groot belang is voor het verkrijgen van meer kennis over verschillende ziektebeelden en het ontwikkelen van nieuwe behandelmogelijkheden.
Het uiteindelijk doel daarbij is om onze patiëntenzorg steeds verder te verbeteren.
Het St. Antonius Onderzoeksfonds is in 2010 opgericht. De stichting heeft tot doel, met uitsluiting van winstoogmerk, klinisch wetenschappelijk onderzoek in het St. Antonius Ziekenhuis, alsmede activiteiten die daarmee verband houden op medisch en verpleegkundig vlak, te bevorderen, initiëren en te stimuleren.

Michiel gaat verder: ‘We zijn ervan overtuigd dat we mensen slimmer beter kunnen maken door te blijven investeren in wetenschappelijk onderzoek.
Hiermee nemen we de opgedane kennis direct mee in de patiëntenzorg die we nu en in de toekomst bieden.
Dit realiseren wij door het bevorderen, initiëren en stimuleren van levens verbeterend en levensverlengend onderzoek. Deze kennis wordt niet alleen in ons ziekenhuis gedeeld, maar over de hele wereld.’

De afgelopen jaren zijn al meer dan 60 onderzoeken met gelden van het Onderzoeksfonds mogelijk gemaakt. Om dit mogelijk te kunnen maken is er geld nodig, veel geld. Het Onderzoeksfonds heeft meer dan 4000 particulieren die het fonds ondersteunen, daarnaast ook enkele bedrijven die het fonds een warm hart toedragen. Alle mensen die bijdragen geven we de mogelijkheid een kijkje in de wereld van medisch onderzoek te nemen in het ziekenhuis. Zo ook de bedrijfsvrienden bijeenkomst eerder dit jaar.

Wil je meer weten? Neem contact met SOLA op en we verbinden je graag met Michiel.

Linkjes naar de verschillende onderwerpen

Masterclass Wat weet jij van de nieuwe privacy wetgeving?

Masterclass Spreken met flair met behulp van performancetechnieken

Business SummerSchool

Congres Sunday 2017

Een spreker ‘van buiten’

Wij wensen u een zonnige zomer!

Met vriendelijk groet namens SOLA,

Ingrid Solleveld