Incompany
Geef uw wensen door!

SummerSchool

Business Summer School
Het lijkt wel gisteren dat iedereen met een ijskrabber in de hand het nieuwe jaar begon. Twee keer knipperen en het is alweer zomer. Een goed moment voor medewerkers om geïnspireerd te worden. Veel organisaties halen onze zon in huis en geven zo nieuwe energie aan het team!

9 en 16 oktober 2017
ARISTO HOUTEN

Presenteren met Flair met behulp van performancetechnieken
Leer in twee middagen hoe je krachtig kunt presenteren
Je staat regelmatig voor groepen mensen, als spreker, trainer, docent of dagvoorzitter. En je merkt dat het nog niet zo makkelijk is om met plezier de aandacht van je toehoorders écht te pakken en vast te houden. Deze masterclass brengt daar verandering in!

8 november 2017
Spant!, Bussum

Congres
SUNDAY 2017

Hét jaarlijkse zonne-energiecongres van Nederland waar onderzoek en praktijk elkaar ontmoeten
De Sunday staat net als andere jaren in het teken van de ontmoeting tussen onderzoek en praktijk. Daarbij is er aandacht voor tal van onderwerpen: van multifunctionele bouwelementen waarmee zonnestroom kan worden opgewekt tot het veranderende speelveld van zonne-energiesystemen, het doorbreken van de huidige recordrendementen en de grote potentie voor verdere kostprijsverlaging van zonnepanelen.

7 december 2017
Kontact der Kontinenten Soesterberg

Congres
Vitale bedrijven hebben de toekomst- The next step!

Strategie voor duurzame inzetbaarheid
Steeds vaker valt de term ‘duurzame inzetbaarheid’. Steeds meer bedrijven hebben hier al ervaring mee of willen ermee aan de slag. Juist nu de economie weer aantrekt en er krapte op de arbeidsmarkt ontstaat, is het tijd hier werk van te gaan maken. Zeker omdat de werknemer van nu langer gaat doorwerken en het een uitdaging wordt dit gezond en productief te doen. Tijdens de bijeenkomst praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen. Wat voor investeringen doen ondernemers op dit gebied? Welke resultaten boeken zij? Hoe kijken hun medewerkers hier tegenaan?
Besloten bijeenkomst

15 januari 2018
Muntgebouw Utrecht

Masterclass
Lijst, lijsten, lijstjes...Van wie is de deelnemerslijst?

Wat weet jij van de nieuwe privacywetgeving per 25 mei 2018?
Heb je er wel eens bij stilgestaan hoe het zit met de privacy van de deelnemers?
Van wie zijn de gegevens eigenlijk?
Wat mag je nu wel en niet met die gegevens doen?
Mag je zomaar gegevens delen met andere deelnemers van je evenement? Wanneer is er sprake van een datalek?
Meer informatie

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

23 juni 2017
Op Uitnodiging
Tiel

Nationale Kersenparty
De organisatie is in opdracht van Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland in nauwe samenwerking met Rode Kruis Nederland en Regio Rivierenland.

June 21-22 2017
Op uitnodiging

TKI Days
TKI URBAN ENERGY DAYS focus on PV technologies
For participants in Urban Energy projects. The purpose of the TKI days is to share knowledge, to learn from each other, to meet and greet, and to discuss relevant topics in an informal setting with participants from other TKI Urban Energy projects.

14 juni 2017
Muntgebouw Utrecht

Masterclass
Lijst, lijsten, lijstjes...Van wie is de deelnemerslijst?

Wat weet jij van de nieuwe privacywetgeving per 25 mei 2018?
Van wie zijn de gegevens eigenlijk?
Wat mag je nu wel en niet met die gegevens doen?
Meer informatie 2018

9 en 16 juni 2017