SOLA Academy

Wij helpen mensen individueel én in teams om inzicht te krijgen in hoe mensen denken en communiceren. De basis van al onze trainingen en coaching-sessies gaan uit van de kracht van de persoon.

Klantgericht en dynamisch

Je loop je vast op je werk of privé en lukt het je niet om te achterhalen wat de reden is van een specifiek gevoel? Of houd je heel veel ballen in de lucht, gezin, partner, familie, vrienden etc. en weet je niet hoe dit aan te pakken? Of overweeg jij al een tijdje om je in NLP te verdiepen en vind je de opleiding tot practicioner te veel (tijds)investering? Of wil je gewoon jezelf verder ontdekken en ontwikkelen?

Dan is de GO-training van SOLA voor jou op maat gemaakt.

Ben jij toe aan je volgende stap? Bel 085 043 0579

SOLA Academy

Pragmatisch

Leuk dat je interesse toont. Er is vast een reden wat maakt dat je deze site bezoekt. Je bent nieuwsgierig of wellicht heb je een concrete vraag waar een training of coaching de weg naar de oplossing biedt. Wat de reden ook mag zijn, wees welkom! Vind je niet precies wat je zoekt, voel je dan vrij om contact op te nemen. We helpen je graag bij het vinden van de juiste invulling voor jouw vraag.

Resultaat

Je krijgt inzicht in de communicatie van jezelf en de ander. Je ervaart aan de hand van oefeningen en verhalen de structuren en processen binnen de communicatie. Dit brengt (on)bewust  een verandering in je gedrag dat bij jou past. Of je nu deelneemt aan een training– of een coaching-sessie; bij SOLA • academy leer je op een andere wijze dan je wellicht tot op heden herkent. Je zult andere (werk)overtuigingen aangereikt krijgen en je zult merken dat je regelmatig je blik op een onderwerp kunt aanpassen. Dat is in de praktijk nog niet altijd even gemakkelijk. Bedenk op die momenten dat als je blijft doen wat je altijd deed, je ook de resultaten ziet die je altijd zag.

Je haalt voor jezelf het meeste rendement uit je investering door open te staan voor nieuwe input, nieuwsgierig te zijn en jezelf de ruimte te bieden iets nieuws te ervaren.

Georganiseerde congressen
0
Projecten begeleid
0
Trainingen en coaching
0
Tevreden klanten
0