Met internationale werkervaring en een brede knowhow ten aanzien van communicatie en presentatie maakt het SOLA Team  uw project tot een succes. Inmiddels is SOLA uitgegroeid tot een full service partner die vorm en inhoud geeft aan projecten en congressen, bijeenkomsten, nationaal en internationaal. Hierbij staat maatwerk centraal en wordt de werkwijze gekenmerkt door persoonlijke aandacht en plezier in ons werk. En dat stralen wij met een glimlach uit. 

Ingrid

Na jarenlang internationale werkervaring in de commerciële en hospitality sector ben ik in 2008 mijn eigen bureau gestart. Mijn werkethos is mensgericht, pragmatisch met oog voor de wens van de opdrachtgever. 

SOLA is ontstaan vanuit de behoefte in de markt. Ik geniet ervan om op een vriendelijke doch directe manier een project, team of gesprek te leiden naar de volgende stap. Zo heb ik  al vele projecten, teams en professionals geholpen naar een succesvol resultaat.

Als internationaal gecertificeerd master NLP coach en trainer is mijn werkwijze toegankelijk en praktisch. Mijn levensmotto is ‘laten we het niet moelijker maken dan het is’ ‘Let’s make it plain!’

 

Olivier

Sinds eind 2022 werk ik als projectcoördinator bij SOLA. Ik organiseer bijeenkomsten en werk aan mooie projecten.

Ik woon in Meteren. Als hobby geef ik stijldansles en ga ik graag zeilen, golfen en skiën. Mensen noemen mij weleens ‘mister positivo’. Mijn glas is altijd half vol en ik zie zowel privé als zakelijk altijd kansen, oplossingen en/of uitdagingen in plaats van problemen.

DAniëlle

Sinds begin 2023 ben ik bij SOLA gestart als projectondersteuner. Ik ben de spin in het web. Ik ondersteun de projectcoördinatoren en zorg dat op kantoor alles op rolletjes loopt.