Wij geloven dat succesvol zijn niet alleen draait om het behalen van onze eigen doelen, maar ook om het helpen van anderen om hun specifieke doelen te bereiken.

Ingrid Solleveld | Founder | Projectleider
Olivier Zanen | Associate projectcoördinator
Daniëlle Jansen-Sluiter | Projectondersteuner
Mandy Fröhlich / Associate projectcoördinator
Mila | Chief Happiness alias kantoorhond

Ons team is een warme en hardwerkende groep mensen die altijd klaar staat om anderen te helpen.

We geloven in samenwerking, ondersteuning en het delen van kennis
We zijn toegewijd aan het bereiken van gemeenschappelijke doelen en streven ernaar om onze partners te helpen bij het bereiken van hun specifieke doelen.

Samenwerking en ondersteuning staan centraal in ons team 

We geloven in de kracht van samenwerken en bundelen onze kennis en vaardigheden om de best mogelijke resultaten te behalen. We helpen elkaar en delen onze expertise om gezamenlijk sterker te worden. Het delen van ideeën en perspectieven stelt ons in staat om creatieve oplossingen te vinden en innovatief te blijven.

In ons team is er een sterke cultuur van onderlinge ondersteuning en stimulans

We moedigen elkaar aan om uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen. We geloven dat door elkaar te stimuleren en aan te moedigen, we individueel en collectief kunnen groeien. Onze teamleden zijn er altijd om een helpende hand te bieden wanneer dat nodig is, of het nu gaat om het oplossen van problemen, het delen van kennis of het bieden van emotionele steun.

Wat ons echt bindt, is ons gemeenschappelijke doel.

We hebben een duidelijk beeld van wat we willen bereiken en werken samen om dit doel te verwezenlijken. We zijn gepassioneerd, luisteren aandachtig naar behoeften en zorgen ervoor dat we oplossingen bieden die op maat gemaakt zijn.

Kortom, ons team is een warme en hardwerkende groep mensen die altijd klaarstaat voor onze partners.

We geloven in samenwerking, ondersteuning en het delen van kennis. We zijn toegewijd aan het bereiken van gemeenschappelijke doelen. 

.