Team

TEAM

Met internationale werkervaring en een brede knowhow ten aanzien van communicatie en presentatie maakt het SOLA Team  uw project tot een succes. Inmiddels is SOLA uitgegroeid tot een full service partner die vorm en inhoud geeft aan projecten en congressen, bijeenkomsten, nationaal en internationaal. Hierbij staat maatwerk centraal en wordt de werkwijze gekenmerkt door persoonlijke aandacht en plezier in ons werk. En dat stralen wij met een glimlach uit. 

Ingrid

Na jarenlang internationale werkervaring in de commerciële en hospitality sector is Ingrid in 2008 haar eigen bureau gestart. Haar werkethos is mensgericht, pragmatisch met oog voor de wens van de opdrachtgever. 

SOLA is ontstaan vanuit de behoefte in de markt. Ingrid Solleveld weet op een vriendelijke doch directe manier een project, team of gesprek te leiden naar de volgende stap. Zo heeft ze al vele projecten, teams en professionals geholpen naar een succesvol resultaat.

Als internationaal gecertificeerd master NLP coach en trainer is haar werkwijze toegankelijk en praktisch. Haar levensmotto is ‘laten we het niet moelijker maken dan het is’ ‘Let’s make it simple’

 

Laura

Met enthousiasme en toewijding organiseert Laura congressen, events en seminars. Zij is servicegericht en zorgt voor overzicht. Zo bespreekt zij met aandacht de wensen en behoeften van klanten en coördineert de benodigde diensten voor een evenement. Draagt zorg voor o.a. de locatie, catering, technische ondersteuning, vervoer, parkeergelegenheid, aankleding en overnachtingsmogelijkheden. Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, genodigden, sprekers en andere betrokkenen. Opzetten van gratis of betaalde deelnemersregistraties en ze is het aanspreekpunt voor de crew gedurende het evenement.

Laten we kennismaken

bel 085-043 0579 of mail info@sola-bs.nl