Samen innoveren voor een duurzame wereld

Samen innoveren voor een duurzame wereld

Projectebegeleiding met een blijvende impact

Congressen; webinars; symposia; onboarding etc.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van boeiende bijeenkomsten die beginnen met een duidelijk doel voor ogen. Maar wat gebeurt er nadat het doel is vastgesteld en het evenement in de planning staat? Bij SOLA denken we actief met u mee om het thema te bepalen, de doelgroep te identificeren en u scherp te houden gedurende het hele proces.

bookmark

Doel

Na een intensieve brainstormsessie presenteert SOLA een op maat gemaakt plan dat de basis legt voor uw bijeenkomst. Boek een halve dag consultancy, en na deze sessie staat het fundament voor uw evenement.

bookmark

Programma

Wordt het een eendaags evenement, verspreid over meerdere dagen, of misschien slechts een dagdeel? Wordt er in een grote plenaire setting gesproken, of in kleinere subgroepen? Heeft u een dagvoorzitter nodig? Welke sprekers kunnen inspiratie bieden binnen het gekozen thema? 

bookmark

Bereik

U heeft uw doelgroep bepaald, maar waar vindt u potentiële deelnemers? Hoe gaat u ze bereiken? Welke communicatiemiddelen zet u in? Zijn er partners of sponsoren bij betrokken? Zodra dit helder is, kunnen we aan de uitvoering beginnen. SOLA beschikt over de creativiteit om hier verrassend te zijn!

bookmark

Registratie

Het registratiesysteem is het kloppende hart van uw evenement. Een simpele spreadsheet volstaat niet meer voor deelnemersaanmeldingen. Bij SOLA combineren we betrouwbare registratiesoftware met persoonlijke klantenservice, afgestemd op uw behoeften. In tegenstelling tot andere softwarepakketten biedt SOLA een unieke mix van functionaliteit en service, met een efficiënt digitaal platform voor informatie en communicatie, inclusief digitale facturering en betalingsmogelijkheden.

bookmark

Implementatie en support

Uw bijeenkomst krijgt vorm dankzij SOLA. We regelen locaties, catering, technische ondersteuning, en stellen draaiboeken op. We benaderen dagvoorzitters, sprekers, en anderen. Budgetbewaking en kostenbesparing zijn onze expertise. SOLA Support helpt ook bij sponsoren, drukwerk, relatiegeschenken, en speciale verzoeken zoals aankleding, vliegtickets, hotels, en deelnemersregistratie.

bookmark

Management rapportage

Evaluatie is cruciaal voor inzicht. SOLA levert na uw evenement een gedetailleerd rapport, zowel in kwantitatieve als kwalitatieve aspecten. Hiermee kunt u de mate van succes en het behalen van uw doelen nauwkeurig beoordelen.

Jullie visie, onze passie:
samen bouwen aan een duurzame wereld

Problemen vooraf oplossen

Heb je een hulpvraag?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  Of het nu gaat om het verstrekken van informatie, het oplossen van problemen of het bieden van advies, wij zijn er om te helpen. 

Georganiseerde congressen
0
Projecten begeleid
0
Trainingen en coaching
0
Tevreden klanten
0