WEBINARS & LIVE CAST

Wij helpen organisaties bij het verwezenlijken van goede digitale bijeenkomsten. Een nieuwe regionale samenwerking van drie bedrijven die samen meebewegen met de huidige ontwikkelingen.

De wereld is veranderd

De wereld, en daarmee ook de congres-, vergader- en trainingswereld, is veranderd. 
Wat normaal was, bestaat even niet meer: handen schudden, in de rij staan voor een badge, netwerken, samen in een zaal zitten, …
Tegelijkertijd hebben veel organisaties nog steeds iets te vertellen.
Ze willen mensen verrassen, enthousiast maken, aan zich binden. Juist nu.
Het is belangrijk voor hen om zichtbaar te blijven en contact te houden.
Veel mensen zijn op zoek naar een nieuwe modus. 

Hoe zit dat bij jou?

Zou jij binnenkort ook een evenement organiseren op een leuke locatie, met lekkere koffie en een gave spreker?
Met als belangrijk onderdeel het samen netwerken tijdens de lunch of borrel? 
Je wilt nu digitaal.
Hoe doe je dat dan goed? Zoomen? Een webinar? Wordt het leuk? Blijven mensen geboeid? En hoelang kan zoiets duren?

Waarom zijn wij je partner

Drie regionale en professionele bedrijven leveren een premium produkt.
  1. Buitenhuis Buren met een studio waar hospitality hoog in het vaandel staat
  2. SLR Theatertechniek met de professionele technische begeleiding
  3. SOLAcongressen met daadkrachtige aansturing op het project voor een professioneel resultaat en strakke regie tijdens de opname
Klik op de foto voor de film

Wij gaan voor

levendig | interactief | oog voor detail | stabiele verbinding | strak geregisseerd | professioneel camerawerk |sfeer | gastvrijheid | persoonlijke aandacht | en een (glim)lach 😊

Het goede nieuws

Het is nieuw, het is spannend en het kan. Met de sprekers op locatie en de deelnemers online. Met de juiste expertise, apparatuur en locatie creëren we, samen met jou, een nieuwe belevenis. 

We helpen je bij het helder maken van wat je met je meeting wil bereiken en bij wie. En wat je daar nu voor nodig hebt. Daarna start de organisatie. Jij ligt nergens meer wakker van. Onze locatie, techniek en expertise zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.  

Onlinesystemen

De meeste organisaties hebben een uitgesproken wens wanneer het gaat over de keuze van het digitale platform. In gesprek komen we samen tot de juiste keuze. Dit onderdeel is hierdoor op nacalculatie.

Ons aanbod

Ons aanbod is praktisch en flexibel. Hieronder bieden wij je het fundament voor een succesvolle digitale bijeenkomst. Na een inhoudelijk gesprek vinden we samen precies jouw behoefte. Je ontvangt dan eventueel een aanvullend voorstel.

Voor een digitale bijeenkomst van 1,5 uur (live uitgezonden of vooraf opgenomen) zijn we een halve dag met elkaar op locatie aanwezig. Jij als opdrachtgever, enkele sprekers, en wij van EO2 – effectief online ontmoeten. Samen zorgen we voor een boeiende digitale bijeenkomst.

Locatie

Een prettige locatie voor jou en de sprekers, waar je je thuis voelt en in de watten wordt gelegd. We zorgen voor iedereen en hebben een heerlijke catering. Op deze locatie maken we samen een goede studio-omgeving.

Techniek

We zorgen voor een stabiele netwerkbinding en mooie, professionele opnames. We werken standaard met twee camera’s, zodat je publiek geboeid blijft. Daarbij zorgen we uiteraard voor goed licht, zodat ook de sprekers er op hun best uitzien. Wil je filmpjes, powerpoints of extra geluid laten zien en horen? Wij geven het zo vorm, dat de kijker het allemaal goed kan zien en horen. Als je wil, nemen we de bijeenkomst voor je op.

Organisatie

Met de regisseur maken we het geheel compleet. Zij zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ze maakt een effectief draaiboek en bewaakt de tijd. Iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Ze stuurt alles op een prettige en humorvolle wijze op locatie aan. De deelnemers worden digitaal ontvangen en er vindt communicatie via de chat plaats.