Wij begeleiden organisaties bij het delen van kennis en inspiratie

SOLA raakt, inspireert en organiseert. Voor opdrachtgever Aqualysis organiseerde Ingrid en haar team een aantal online bijeenkomsten in Buitenhuis Buren. Tot in de puntjes verzorgd! Ingrid dacht mee over inhoud en proces. En met haar warme persoonlijkheid creëerde zij een sfeer waardoor het enthousiasme van het scherm spatte. Een feestje dus om met Ingrid en SOLA te werken! Zowel voor als achter de schermen.
Esther Gierveld
Corprate Communications
Al ruim twee jaar verzorgt SOLA de deelnemersadministratie voor onze nascholingsdagen. Ingrid en haar team doen dit op een zeer zorgvuldige wijze. Er wordt goed meegedacht, de responstijd is snel en er wordt eigenaarschap getoond. Dit alles op een plezierige en tegelijkertijd altijd professionele manier. Dank voor deze prettige samenwerking Ingrid!
Daan de Leeuw
Philips Radiation Protection Group
Together with SOLA, we worked at the Council of Europe Civil Society Summit, which gathered over 160 participants in The Hague and online. Even under extreme time pressure (roughly one month for the whole preperatory work), SOLA was able to support such a big hybrid event. During the summit, we did not need to care for any organisational details, could focus on the content and have more time for our participants and guests. That was a precious gift SOLA presented to us, and we would be happy to continue our cooperation in the future. CURE – Campaign to Uphold Rights in Europe (www.cure-campaign.org)
Sergei
CURE – Campaign to Uphold Rights in Europe
SOLA heeft ons geweldig geholpen bij de
organisatie van het jubileumcongres van Stichting GERRIT / GERRIT Diensten in 2016. Niet alleen denkt Ingrid aan de kleinste details, ze houdt ook de grote lijn in de gaten en is in staat om op gelijkwaardig niveau inhoudelijk mee te denken over een interessante invulling van het programma. En dankzij haar humor en fijne persoonlijkheid is het ook nog eens heel prettig en plezierig samenwerken. Als wij weer eens een groot evenement gaan organiseren, dan nemen we Ingrid en SOLA absoluut weer in de arm. ’
De samenwerkig met SOLA heb ik als zeer pettig en professioneel ervaren. Er is mij een hoop werk uit handen genomen waarbij in meerder bijeenkomten is gespoekn over de totale opzet en inhoud van het congres. In dei bijeenkomsten, mede door de juiste voorbereiding en ht meedenken van SOLA, konden we belangrijke keuzes maken zodat de voortgang niet in het geding kwam. Het congres zelf is succesvol verlopen, waarbij wij veel complimenten hebben ontvangen over de organisatie.
Zonne-energie congres Sunday Met groot plezier heb ik met Ingrid samengewerkt en hebben we jaar na jaar de Sunday succesvol georganiseerd. Door haar pragmatische aanpak en oplossingsgerichte houding, haar oog voor detail en planning is het prettig samenwerken. Ingrid weet van aanpakken en is ook volop op de hoogte van ontwikkelingen en innovatie op het gebied presentaties, lezingen en tools, waardoor ze ook in staat is volop mee te denken over het programma en de vorm van een evenement. In de toekomst werk ik graag weer samen aan de organisatie van een groot of klein evenement!