SPECIAAL SEIZOENSAANBOD – professioneel live streamen vanuit fijne, centraal gelegen studio

We zijn in afwachting van de persconferentie van vanavond. En we weten het eigenlijk al: we kunnen helaas nog even niet samenkomen.

Ons aanbod: jouw eigen studio

Wij kunnen je daar heel goed bij helpen. We hebben een basisstudio voor je ingericht met camera, professioneel licht en geluid, passend meubilair, een goed koffiezetapparaat en een grote schaal koekjes. We ondersteunen je bij het maken van het draaiboek voor een levendig en effectief resultaat. Daarbij geven wij coaching ‘on the job’,  zodat jij ontspannen voor de camera staat, natuurlijk in gesprek gaat met je gast(en) en publiek, en onverwachte gebeurtenissen tijdens de uitzending soepel opvangt. Ook zorgen wij voor de regie tijdens de uitzending. Zo blijft iedereen scherp!

Dit alles voor de prijs vanaf € 1.000,-. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om jouw doel met jouw webinar/live uitzending te bereiken.

 

EO2 – effectief online ontmoeten

Wij zijn EO2, een regionale samenwerking van SOLA•congressen, SLR theater-en presentatietechniek en Buitenhuis Buren. Vanaf maart zijn wij ons samen gaan focussen op wat WEL kan, en inmiddels hebben wij veel ervaring opgedaan in de organisatie van online events. Wij staan voor: een gedegen voorbereiding, techniek op maat,  en een ontspannen, stimulerende omgeving. Online uitzenden is serious business, maar met een (glim)lach wordt het pas echt leuk!

Meer weten? Neem contact op met Ingrid Solleveld van SOLA•congressen, tel. 06 40580284 info@sola-bs.nl