Ons energieke land

10oct9:30 am5:30 pmOns energieke landOns energieke land

Details

Voor de zomer heeft Rob Jetten, minister van Economische Zaken en Klimaat, het conceptplan voor het energiesysteem van de toekomst gepresenteerd, het Nationale plan energiesysteem (NPE).

De afgelopen periode zijn we het gesprek aangegaan om dit conceptplan aan te scherpen. In de regio, met jongeren, met energieprofessionals, met economen en innovators. Graag presenteren we u de opbrengsten van deze gesprekken tijdens het evenement ‘Ons energieke land’ op 10 oktober in Circa Amsterdam.

Onder leiding van dagvoorzitter Diana Matroos blikken we terug op de totstandkoming van het NPE en het ontwerp Programma Energie Hoofdstructuur (PEH). Én kijken we vooruit naar de toekomst van ons energiesysteem en hoe we die samen gaan vormgeven. Aan de gesprekstafel ontmoeten strategie en praktijk elkaar, met een speciale plek voor de stoel van de toekomst.

Onze keynote sprekers inspireren u over de ruimtelijke uitdagingen en een andere kijk op de toekomst van energie. En in deelsessies wordt u zelf uitgedaagd: Hoe creëren we met elkaar een echte dialoog?

Met ‘Ons energieke land’ doen we de aftrap voor het gesprek dat we de komende tijd zullen voeren om gezamenlijk vorm te geven aan het energiesysteem van de toekomst.

Tijden

oktober 10, 2023 9:30 am - 5:30 pm