Kennis en inspiratie voor mens en organisatie

SOLA

Bij SOLA geloven we dat 1 plus 1 =3 is.
Wij doen waar we goed in zijn, namelijk het regelen en organiseren van projecten. Samen bereiken we een resultaat dat boven uw verwachting uitstijgt.

Hoe?

Wij helpen u de kern te vinden van het waarom en hoe u het project gaat aanvliegen. Wat is belangrijk en voor wie? Wat wilt u wel en wat liever niet. Wanneer is een event voor u geslaagd?

Congressen

 Een tikkeltje eigenwijs, onorthodox en staat voor goede kwaliteit en service.  Wij maken complexe onderwerpen eenvoudig. Bij SOLA staan actuele thema’s met aandacht voor de deelnemer centraal. Voor meerdere relaties verzorgen wij de complete eventafdeling en voor andere klanten verzorgen wij de grotere events. Daarnaast regelen wij de facturatie en het innen van inschrijfgelden of lidmaatschapsgelden voor grote organisatie. 

Academy

Of je nu deelneemt aan een training– of een coaching-sessie; bij SOLA • academy leer je op een andere wijze dan je wellicht tot op heden herkent.
Je zult andere (werk)overtuigingen aangereikt krijgen en je zult merken dat je regelmatig je blik op een onderwerp kunt aanpassen. Dat is in de praktijk nog niet altijd even gemakkelijk. Bedenk op die momenten dat als je blijft doen wat je altijd deed, je ook de resultaten ziet die je altijd zag.  

Webinars en livecast

We helpen je bij het helder maken van wat je met je meeting wil bereiken en bij wie. En wat je daar nu voor nodig hebt. Daarna start de organisatie. Jij ligt nergens meer wakker van. Onze locatie, techniek en expertise zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.


Drie regionale en professionele bedrijven leveren een premium produkt.

 

  1. Buitenhuis Buren met een studio waar hospitality hoog in het vaandel staat.
  2. SLR Theatertechniek met de professionele technische begeleiding
  3. SOLAcongressen met daadkrachtige aansturing op het project voor een professioneel resultaat en strakke regie tijdens de opname

Sprekers

Mensen met een écht verhaal. 
Een spreker of dagvoorzitter van SOLA geeft energie en een frisse blik aan een bijeenkomst. Wij vinden samen met u een unieke spreker die bij uw bijeenkomst past. Als een goede wijn bij een diner, een maatpak dat zit als gegoten of de juiste muziek bij een feestje. 

Alleen bij excellente voorbereiding kan men improviseren.

Wij denken altijd enkele stappen vooruit, werken proactief en houden rekening met allerlei scenario's.
Ingrid Solleveld
Ingrid Solleveld
Founder

Volg nu de training voor corporate accounts: Samen events organiseren

Een greep uit ons klantenbestand