Diensten

SOLa

Bij SOLA geloven we dat 1 plus 1 =3 is.
Wij doen waar we goed in zijn, namelijk het regelen en organiseren van projecten. Samen bereiken we een resultaat dat boven uw verwachting uitstijgt.

Hoe?

Wij gaan eerst met u om de tafel zitten en brengen in kaart wat u precies nodig heeft.

Wij geven duidelijk aan waar wij bij kunnen ondersteunen.

Wij maken duidelijke afspraken zodat u weet waar u aan toe bent.

En we gaan aan de slag!

SOLA congressen

Samen met onze klanten verbinden wij mens en organisatie aan nieuwe kennis en inspiratie. Voor meerdere relaties verzorgen wij de complete eventafdeling en voor andere klanten verzorgen wij de grotere events. Daarnaast regelen wij de facturatie en het innen van inschrijfgelden voor grote organisatie. Groot of klein; per project kijken we samen welke stappen er nodig zijn om de bijeenkomst vorm te geven. Op deze wijze blijft u zelf owner van de inhoud en zorgen wij voor de vorm.

Of je nu deelneemt aan een training– of een coaching-sessie; bij SOLA • academy leer je op een andere wijze dan je wellicht tot op heden herkent. Je zult andere (werk)overtuigingen aangereikt krijgen en je zult merken dat je regelmatig je blik op een onderwerp kunt aanpassen. Dat is in de praktijk nog niet altijd even gemakkelijk. Bedenk op die momenten dat als je blijft doen wat je altijd deed, je ook de resultaten ziet die je altijd zag.

Mensen met een écht verhaal. 
Een spreker of dagvoorzitter van SOLA geeft energie en een frisse blik aan een bijeenkomst. Wij vinden samen met u een unieke spreker die bij uw bijeenkomst past. Als een goede wijn bij een diner, een maatpak dat zit als gegoten of de juiste muziek bij een feestje. 

Alleen bij excellente voorbereiding kan men improviseren

Wij denken altijd enkele stappen vooruit, werken proactief en houden rekening met allerlei scenario's.
Ingrid Solleveld-Nijenhof

Webinar en live uitzenden

We helpen je bij het helder maken van wat je met je meeting wil bereiken en bij wie. En wat je daar nu voor nodig hebt. Daarna start de organisatie. Jij ligt nergens meer wakker van. Onze locatie, techniek en expertise zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Drie regionale en professionele bedrijven leveren een premium produkt.

  1. Buitenhuis Buren met een studio waar hospitality hoog in het vaandel staat.
  2. SLR Theatertechniek met de professionele technische begeleiding
  3. SOLAcongressen met daadkrachtige aansturing op het project voor een professioneel resultaat en strakke regie tijdens de opname
Een greep uit ons klantenbestand

Heb jij ondersteuning nodig?

Laten we kennismaken en verkennen waar wij je bij kunnen helpen!

bel 085-043 0579 of mail info@sola-bs.nl