Complexe onderwerpen eenvoudig maken! Wij helpen je je doel te bereiken!

Fullfill your best potential!

informeren, leren, inspireren

Wij bij SOLA zijn pragmatisch en houden ervan om complexe onderwerpen eenvoudig te maken. Wij helpen personen en teams inzicht te krijgen in hoe mensen leren, samenwerken en communiceren. De basis van al onze trainingen en coaching-sessies gaan uit van de kracht van de persoon.

Er is vast een reden wat maakt dat je onze site bezoekt. Je bent nieuwsgierig of wellicht heb je een concrete vraag waar een training of coaching de oplossing voor is en ben je benieuwd of wij jou of je collega’s verder kunnen helpen.

Wat de reden ook mag zijn, wees welkom!

Ingrid Solleveld

Ingrid      NLP trainer

Ingrid Solleveld is opOLA en NLP master practitioner en trainer/coach. Haar werkwijze is toegankelijk en praktisch. Ze creëert een leeromgeving waarin het samenspel van bewuste en onbewuste processen je begeleidt naar jouw volgende stap. Of dit nu een vraagstuk of een uitdaging is.

     

Richard        NLP trainer

Richard Kaart is NLP trainer en coacht je op een pragmatische manier. Hij helpt je je doel helder te formuleren en hij begeleidt je door het hele proces. Of het nu gaat om het oplossen van een probleem of het bereiken van een doel. Gepaard met een gezonde dosis relativeringsvermogen helpt hij mensen de beste versie van zichzelf te worden.