GROW your Business

Boost your marcom & sales

Met plezier nodigen wij je uit voor de bijeenkomst op 9 maart  a.s. bij UniePlaza in Culemborg. Hoe leuk is het om de energie die bij een event vrijkomt samen op een willekeurige middag in maart op te bouwen.

Het programma is gevuld met een goede balans tussen informatie en inspiratie.  SOLAsprekers en Femke Organiseert nodigen je graag uit op 9 maart voor een middag vol kennis en inspiratie. We starten met een lunch en vervolgen het programma met leuke sprekers en inspirerende tips, en niet te vergeten: netwerken met gelijk gestemden.

Datum en locatie

Maandag 9 maart 2020 UniePlaza
Multatulilaan 12
4103NM Culemborg

Programma

12.00 Inloop met lunch
13.00  Welkom door Juliette Grimbergen, dagvoorzitter bij SOLAsprekers
13.30 GROW(th) hacker Jesse van Doren, spreker bij SOLAsprekers
14.05  Eerste workshopronde
15.00  Tweede Workshopronde
16.00 Netwerken met iets lekkers
16.30  Hoe breng je de workshop in de praktijk? Ronald van der Molen, spreker bij SOLAsprekers
17.00 Borrel en Einde

We hopen je te zien op deze inspirerende middag!

Programma

Investering

Voor deze inspirerende middag € 99,50 (ex btw)
Schrijf snel in want tot 8 februari betaal je €74,50 (ex btw)

Aanvullende informatie

Laura Kint
Hoe belangrijk vind jij “new business”?

Koude acquisitie is een belangrijk onderdeel voor iedere organisatie, het leidt tenslotte tot nieuwe klanten. Het is dé manier om je potentiele klanten op persoonlijke wijze te benaderen. Jij als ondernemer hebt van jouw passie je werk gemaakt, je eigen bedrijf opgezet.
Jij bent DE persoon die als geen ander kan vertellen over jouw passie. Koude Acquisitie: het bestaansrecht van iedere bedrijf!

In de workshop Koude Acquisitie met een warme glimlach ga jij zelf aan de slag met het opzetten van je eigen pitch, de manier waarop je omgaat met tegenwerpingen en of bezwaren.
Je krijgt op deze manier de kans om je eigen handvaten te creëren, waarbij jij aan kan geven dat jij in staat bent om jouw prospect te helpen.
Aan het einde van deze workshop kan jij, uit ieder gesprek dat je voert, belangrijke informatie halen.
Met acquisitie weet je direct waar jouw kansen liggen! En heb jij zin om direct te starten met het genereren van NEW BUSINESS

Jesse van Doren
Een veelgevraagd keynote spreker over innovatie, (online) marketing en technologie. Hij spreekt jaarlijks voor tientallen (internationale) organisaties en overheden. Jesse van Doren kijkt op eigen wijze naar de marketingstrategieën van bedrijven en adviseert multinationals en venture-backed startups over Growth Hacking. Hij neemt je mee in de laatste technieken op het gebied van data-gedreven marketing en wat je hier als organisatie mee kunt doen om voorop te blijven lopen en je klant nog beter te bedienen.

Pauline Veenstra

Workshop: SEO of SEA, waarmee laat jij je bedrijf groeien?

Een website zonder bezoekers is als een slagroomtaart zonder slagroom. Zonder views geen leads! Wil jij meer verkeer naar de website van je bedrijf? Dat kan op twee manieren: Search Engine Optimisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Veel mensen vinden deze termen verwarrend omdat ze erg op elkaar lijken. Als ze optimaal ingezet worden, hebben ze zelfs hetzelfde resultaat: een plekje bovenaan de eerste pagina van Google.

In deze workshop benaderen we de keuze voor SEO of SEA vanuit het GROW model. Hoeveel websitebezoekers zou jij graag willen en waar sta je nu? We zetten alle voor- en nadelen van SEO en SEA overzichtelijk op een rijtje. In de tweede helft van de workshop gaan we aan de slag met een plan om zelf SEO of SEA in te zetten voor de groei van je onderneming.