Van het begin tot het einde was het verrassend, inspirerend en vooral ook heel prettig.De start met Eveline heeft de energie in de zaal direct een ‘reset’ gegeven. We werden verrast en we voelden dat veel deelnemers vanuit een verbazing langzaam in een state van ontspanning gleden. De druk van de dag viel weg en een glimlach kwam hiervoor in de plaats.

Na de toelichting van Tatos over de toegevoegde waarde van het Convention Bureau Gelderland vertelde Ingrid over wat de kern van communicatie en samenwerken is aan de hand van een voorbeeld over ‘the curse of knowledge’.  En de link naar de toegevoegde waarde om een externe spreker, dagvoorzitter of creatieve invulling in te zetten op je event.

De rondleiding van Pim en Larissa was goed. Aan de hand van mooie verhalen voelde we de bevlogenheid bij het personeel en de ziel van het bedrijf.

Na een pauze met zorg voor de innerlijke mens was Richard aan de beurt. Hij heeft ons meegenomen in de wereld van stress. Wat is het en wat doet het met je? Deze voor veel mensen nieuwe benadering was een eyeopener en heeft de oplossing voor stress in een nieuw perspectief gezet.

En voor de afsluiting heeft Harry met zijn persoonlijke verhaal ons allemaal heeft meegenomen naar hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen.
De 4 tips – de ballen, het compas, het pratend pak en het bankje – neem ik vanaf vandaag mee en ga ik toepassen!

Het was bijzonder omdat de groep deelnemers de middag kleur hebben gegeven. Dank jullie wel voor de aanwezigheid en vooral dank voor het delen van jouw verhalen!