Persoonlijke vitaliteit

Het werk als secretaresse of in de event- en congreswereld is druk en hectisch. Je maakt lange dagen en werkt onder enorme druk.

Maak jij wel voldoende tijd voor jezelf vrij? Vind jij het ook lastig om de juiste keuzes te maken wanneer het gaat om werk en privé?
In het toch al zo drukke dagelijks leven schiet ‘me-time’ er vaak bij in. Hoe zorg je ervoor dat je voldoende ontspanning neemt en voorkomt dat je in een burnout beland?

Graag nodigen wij u uit voor de SOLA bookersmeeting op maandag 17 juni bij Sanadome Nijmegen. Deze Bookersmeeting staat in het teken van persoonlijke vitaliteit. Ons werk lijkt namelijk vaak op topsport.

Al sinds 1995 richt Sanadome zich op de bijzondere combinatie van activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van de gezondheid. Een samenwerking van SOLA met Convention Bureau Gelderland en Sanadome maakt dat wij eventmanagers en secretaresses die bijeenkomsten organiseren een boeiend programma aan kunnen bieden.

Wil je leren hoe je alle ballen in de lucht weet te houden en word je graag geïnspireerd? Schrijf je dan in!

Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met het nieuwe meetingcenter van Sanadome. Daglicht, de nieuwste audio visuele presentatie mogelijkheden, comfortabel meubilair en een prachtig uitzicht op fontein of parktuin zijn enkele kenmerken van dit nieuwe meeting center. En vergeet de prachtige nieuwe vergaderezalen en een Private Chef kookstudio niet!

We hopen je te zien op deze inspirerende middag!

Datum en locatie

Maandag 17 juni 2019
Sanadome Hotel & Spa Nijmegen
Weg door Jonkerbos 90
6532 SZ Nijmegen

Programma
14.00 Ontvangst
14.15 Welkom
14.20 Convention Bureau, wist je dat….
14.35 SOLA neemt je mee…
14.50 Rondleiding Sanadome en de link met vitaliteit
15.05 Pauze  
15.45 Over stress en ontstressen, Richard Kaart
16.15 Jongleren met ballen, Harry Slagman
16.45 Samenvatting
17.00 Napraten