Referenties

Landelijke kennisdag Welzijn op Recept
te Utrecht

De medewerkers van SOLA congressen maakten dat ik mij bijzonder welkom voelde. Zij wezen iedereen overal de weg, waren erg vriendelijk en stonden voor alle mogelijke vragen. Die er wat mij betreft nauwelijks waren omdat alles zo duidelijk georganiseerd was.

Klazine Tuinier

Landelijke kennisdag Welzijn op Recept - Utrecht

Landelijke kennisdag Welzijn op Recept
te Utrecht

Als bezoeker van dit congres viel mij op dat alles tot in de puntjes geregeld was.

Van ontvangst en catering, aankleding van de locatie, time- management, workshops tot en met de zeer vriendelijke begeleiding!

Margo Nekeman

Margo Nekeman

Landelijke kennisdag Welzijn op Recept - Utrecht

TKI Urban Energy – Culemborg

Ik hou van m’n werk en vind het leuk om erover te vertellen. In alle enthousiasme duurt een presentatie dan zomaar te lang, wat niet leuk is voor de mensen die de planning in de gaten moeten houden en zeker niet als er meerdere sprekers zijn. Tijdens een bijeenkomst van TKI Urban Energy bewaakte Laura van SOLA congressen, de tijd op eenvoudige en vriendelijke wijze zonder mij het gevoel te geven af te moeten kappen.

Dick Oort, Innovatiemanager Itho Daalderop 

Dick Oort, innovatiemanager Itho Daalderop

TKI Urban Energy – Culemborg

Seminar Goede voeding in de Zorg

De samenwerking met SOLA heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Er is mij een hoop werk uit handen genomen, waarbij in meerdere bijeenkomsten gesproken is over de totale opzet en inhoud van het congres. In die bijeenkomsten, mede door de juiste voorbereiding en het meedenken van SOLA, konden we belangrijke keuzes maken zodat de voortgang niet in het geding kwam. Het congres zelf is succesvol verlopen, waarbij wel veel complimenten hebben ontvangen over de organisatie.

Marcel de Winter, accountmanager Sodexo Healthcare Hospitals & Seniors

Trainer

Ingrid is en trainer die op een bijzonder enthousiaste manier de interactiviteit in een groep weet te krijgen. Zelfreflectie ontstaat op een natuurlijke manier waardoor het leerelement bijzonder groot is. Communicatie en sales vanuit het perspectief van de klant, wat op de lange termijn lucratief is, is bij Ingrid een natuurlijke eigenschap. Bij de vele trainingen die zij voor ons gedraaid heeft is een waardering onder de 8 nog nooit voorgekomen. Ik hoop nog regelmatig gebruik van haar kwaliteiten als trainer te mogen maken.

Wim van Wikselaar

Sunday

Op 8 november 2017 heeft SOLA het evenement SUNDAY georganiseerd in Spant. De samenwerking voor deze bijeenkomst – gedurende het voortraject en op de dag zelf - is erg prettig verlopen mede door de heldere communicatie en het draaiboek vanuit SOLA. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar.

Denise Koopmanschap

Spant!

Zonne-energie congres Sunday

Met groot plezier heb ik met Ingrid samengewerkt en hebben we jaar na jaar de Sunday succesvol georganiseerd. Door haar pragmatische aanpak en oplossingsgerichte houding, haar oog voor detail en planning is het prettig samenwerken. Ingrid weet van aanpakken en is ook volop op de hoogte van ontwikkelingen en innovatie op het gebied presentaties, lezingen en tools, waardoor ze ook in staat is volop mee te denken over het programma en de vorm van een evenement. In de toekomst werk ik graag weer samen aan de organisatie van een groot of klein evenement!

Saskia 't Hart

Holland Solar

Jubileumcongres Stichting Gerrit

Ingrid heeft ons geweldig geholpen bij de organisatie van het jubileumcongres van Stichting GERRIT / GERRIT Diensten in 2016. Niet alleen denkt Ingrid aan de kleinste details, ze houdt ook de grote lijn in de gaten en is in staat om op gelijkwaardig niveau inhoudelijk mee te denken over een interessante invulling van het programma. En dankzij haar humor en fijne persoonlijkheid is het ook nog eens heel prettig en plezierig samenwerken. Als wij weer eens een groot evenement gaan organiseren, dan nemen we Ingrid en SOLA absoluut weer in de arm.

Nienke Vijver

Stichting GERRIT / GERRIT Diensten B.V.