Bezoek onze site • SOLA Sprekers • en laat u inspireren!

Door jarenlange ervaring bij de organisatie van congressen en events weten we dat een spreker ‘van buiten’ energie en een frisse blik toevoegt aan een bijeenkomst. Of het nu gaat om een spreker die spreekt over harde sales of juist een filosofische kant bekijkt van een thema. SOLA Sprekers vindt samen met u een spreker die bij uw bijeenkomst past als een goede wijn bij een diner, een maatpak dat zit als gegoten of de juiste muziek bij een feestje.
SOLA Sprekers biedt sprekers op maat
Er zijn meer manieren om een spreker te boeken. U neemt rechtstreeks contact op met de spreker van uw keuze of u belt een groot sprekersbureau. Of u belt met SOLA Sprekers. Wij vliegen het net even anders aan omdat we klein en wendbaar zijn. Geef uw wens aan ons door en u kunt zich volledig richten op de rest van de dag. Wij regelen de rest.
SOLA Sprekers denkt, regelt en doet
SOLA helpt bij het vinden van de juiste spreker bij het thema van uw bijeenkomst of congres. Staat de spreker of een thema van uw voorkeur niet op onze lijst, dan vinden we alsnog de juiste spreker voor u. 
SOLA Sprekers werkt transparant
Bij SOLA werken we graag transparant: wij stemmen altijd eerst met u af en u weet van te voren precies welke vergoeding we daarvoor vragen.
Meer nodig dan een verfrissende spreker?
In ons netwerk hebben we ook krachtige dagvoorzitters, creatieve tekstschrijvers, gastvrije hostessen en passende muzikale ondersteuning.