SOLA is een dynamisch en klantgericht bureau dat sterk is in organiseren en ondersteunen van bijeenkomsten, beurzen en events in de innovatie- en duurzaamheidsbranche.   
De drie kernwaarden van SOLA vindt u terug in alles wat wij doen:

• Persoonlijk
• Effectief
• Kwaliteit

Persoonlijk
Wij gaan voor de ’vonk’ met onze klant. Een warm contact, een prettige samenwerking en volledige aandacht, dat vinden wij belangrijk. Door aandacht te geven blijven we in contact. Als we maar iets wat lijkt op een glimlach bij u bespeuren dan weten we dat we het goed doen.

Effectief
Wij houden van aanpakken, lekker to the point. Van tevoren stellen we gezamenlijk vast hoe we te werk gaan. Blijkt in de aanloop naar een congres of gedurende een project dat bijstelling nodig is, dan regelen we dat. We krijgen dingen voor elkaar en gaan voor de oplossing. Nee, staat niet in ons woordenboek.

Kwaliteit
We maken het eenvoudig waar het kan en uitdagend waar het nodig is. Wij vragen door en denken out-of-the box. U krijgt niet alleen wat u vraagt maar meer dan u verwacht. Onze lat voor kwaliteit ligt hoog. Zodat u een succesvolle bijeenkomst heeft of geslaagd project kunt afsluiten. Dat is waar we voor staan.